Ξενώνας ” Άγιος Παρθένιος ”

Η Ιερά Μητρόπολη Ρόδου αντιλαμβανόμενη την κρισιμότητα της κατάστασης στην οποία βρίσκονται οι καρκινοπαθείς καθώς και οι οικογένειες αυτών αποφάσισε με την υπ’ αριθμό 243/30/09/2020 Πράξη του Σεβ. Μητροπολίτη Ρόδου κ.κ. Κυρίλλου και ύστερα και με την σύμφωνη γνώμη της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαιου, να συνεργαστεί με τον «ΣΥΛΛΟΓΟ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΩΝ ΡΟΔΟΥ» ώστε να φιλοξενηθούν στο «Κέντρο Φιλοξενίας Αστέγων» (ακίνητο το οποίο έχει νόμιμα παραχωρηθεί από την Π.Ν. Αιγαίου) άποροι και αναξιοπαθούντες ογκολογικοί και αιματολογικοί ασθενείς με καρκίνο. Δυνάμει του από 01/10/2020 Ιδιωτικού Συμφωνητικού-Μνημονίου Συνεργασίας ο «ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΩΝ ΡΟΔΟΥ» ανέλαβε την διαχείριση του «Κέντρου Φιλοξενίας Αστέγων» ο οποίος από την υπογραφή του ανωτέρω ιδιωτικού συμφωνητικού – μνημονίου συνεργασίας αποκαλείται Ξενώνας ογκολογικών και αιματολογικών ασθενών «Ξενώνας Άγιος Παρθένιος» για τρία έτη από την 01/10/2020 έως και την 30/09/2023.

ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΜΕΝΟΥΝ ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΝΗΣΙΑ ΤΗΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ  ΟΤΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ ΡΟΔΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ  ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΞΕΝΩΝΑ ΓΙΑ ΟΓΚΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ.

ΟΣΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ ΓΙΑ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ Ή ΚΑΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΞΕΝΩΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΛΕΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ .

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΥΛΛΟΓΟΥ :

ΣΤΑΘΕΡΟ : 2241360118 – 119

ΚΙΝΗΤΟ : 6942426228Ε-ΜΑΙΛ : info@mazidod.gr

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top