Μαζί με Δύναμη για τη Ζωή!

Στηρίζουμε όσους έχουν ανάγκη.

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Λίγα λόγια για τον Σύλλογο...

Ο σύλλογος στήριξης καρκινοπαθών Δωδεκανήσου είναι ένας σύλλογος όπου δημιουργήθηκε το 2017 με αφορμή την προσωπική εμπειρία του ιδρυτικού στελέχους του συλλόγου και νυν Προέδρου κας Μαρίας Κρητικού με τον καρκίνο του μαστού και τη νίκη της στη μάχη της με τη νόσο.
Μέσα από αυτό το προσωπικό “ταξίδι” εντοπίστηκαν πολλά δύσκολα ζητήματα όπως τα προβλήματα θεραπειών, τα οικονομικά προβλήματα, θέματα ψυχοκοινωνικής στήριξης κ.α.

Ο σκοπός του Συλλόγου είναι να εμπνεύσει την ελπίδα σε κάθε ασθενή με οποιασδήποτε μορφής καρκίνου , καθώς και τη θετική δύναμη της ζωής μέσα από την αγάπη του εαυτού τους και του δεσμού τους με την οικογένειά τους.Ο Σύλλογος στοχεύει στην υποστήριξη κάθε ασθενή με καρκίνο οποιασδήποτε μορφής, των φροντιστών – συνοδών αυτών, μέσα από τη δωρεάν παροχή υπηρεσιών φροντίδας που θα βοηθήσουν στην αποκατάστασή τους και την επανένταξη τους στον κανονικό ρυθμό ζωής, όπως πριν την εμφάνιση της νόσου.

Η βασική προτεραιότητα του συλλόγου είναι η στήριξη του άνθρωπου ασθενή με καθαρά ανιδιοτελή χαρακτήρα, καθώς η διαφορά που θέτει το ήθος και την αξία αυτού και των μελών της, είναι η ιδιαίτερη «γνωριμία» τους με την ίδια την νόσο άμεσα ή έμμεσα στην οικογένεια τους.

Αξίζει τέλος να πούμε ότι, μια τέτοια εξαιρετικά δύσκολη μάχη με έναν τόσο απειλητικό και απρόβλεπτο εχθρό θέλει μια ακόμη πιο δυνατή «ασπίδα» για να αντιμετωπιστεί. Για αυτό το λόγο λοιπόν όλοι εμείς διαλέξαμε να ενώσουμε την δύναμη της ψυχής μας και όποιον άλλων δυνάμεών διαθέτουμε για να αντιμετωπίσουμε τον « αόρατο» αυτό εχθρό.

Η παράκληση λοιπόν, αλλά και το όραμα όλων μας, είναι να ενωθείτε μαζί μας για να μεγαλώσει αυτή η «ασπίδα» με την δική σας αγκαλιά γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η ζωή είναι απλά ένας αγώνας για την ίδια την ΖΩΗ!!

01.

— Η αποστολή μας

Να στηρίξουμε και να δώσουμε ελπίδα σε κάθε ασθενή με οποιαδήποτε μορφή καρκίνου.
02.

— Το όραμα μας

Να βοηθήσουμε την αποκατάστασή των καρκινοπαθών της Δωδεκανήσου και να διευκολύνουμε την επανένταξη τους στον κανονικό ρυθμό της ζωής
03.

— Η ιστορία μας

Στηρίζουμε έμπρακτα και ανιδιοτελώς ασθενείς και τις οικογένειες τους από το 2017.

ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΔΩΡΕΑ

Βοήθησε μας να στηρίξουμε έναν καρκινοπαθή σήμερα!

Scroll to Top