INK Beauty BAR Η τεχνική του ιατρικού τατουάζ στην Ρόδο .

Ο Σύλλογος Στήριξης Καρκινοπαθών ξεκίνησε την συνεργασία του με το INK Beauty BAR και την ιδιοκτήτρια του Καρναβά Μαρία Αγάπη  η οποία μετά από συνομιλίες με την πρόεδρο του συλλόγου αποφάσισε να παρέχει ειδικές εκπτώσεις στους ασθενείς-μέλη μας. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στα τηλέφωνα του συλλόγου .                

Καρναβά Μαρία Αγάπη 

Ιδιοκτήτρια του στούντιο INK BEAUTY BAR με έδρα την Ρόδο, τελειόφοιτη αισθητικός στην Θεσσαλονίκη το 2005,makeup artist από το 2005, αναγνωρισμένη τεχνήτρια  στο μόνιμο μακιγιάζ φρυδιών, χειλιων, Eyeliner με την τεχνική microblading και στο ιατρικό τατουάζ θηλής .

έχει φέρει την τεχνική του ιατρικού τατουάζ στην Ρόδο το 2014 και έχει ανοίξει το πρώτο της στούντιο το 2020.Συγχρόνως είναι και εκπαιδεύτρια στον συγκεκριμένο τομέα.

Areola tattoo

Ιατρικό Τατουάζ Θηλής για αποκατάσταση μαστού μετά από μαστεκτομή

Τεχνητή αναδημιουργία θηλής και θηλαίας άλω με micropigmentation

Η τεχνητή αναδημιουργία της θηλής και της θηλαίας άλω του γυναικείου μαστού είναι μία σύγχρονη ιατρική τεχνική. Το micro pigmentation αναδημιουργεί την εικόνα του συμπλέγματος θηλής-θηλαίας άλω με απλό, αποτελεσματικό, ασφαλή και ελάχιστα επεμβατικό τρόπο. Ο χρωματισμός της θηλής είναι μόνιμος και γίνεται με υπο-αλλεργικές χρωστικές, που εισέρχονται στο δέρμα με τη βοήθεια μικρών βελόνων. Το σημαντικό πλεονέκτημα εφαρμογής αυτής της πρωτοποριακής ιατρικής μεθόδου έγκειται στον ανώδυνο τρόπο εφαρμογής της, αλλά και στο εξαιρετικά φυσικό τελικό αποτέλεσμα που επιτυγχάνεται.

Microblading brow tattoo ή «τρίχατρίχα»

Πρόκειται για μια μέθοδο με 100% φυσικό αποτέλεσμα, χωρίς το άγχος του μόνιμου τατουάζ, από το οποίο ξέρουμε ότι δύσκολα μπορούμε να απαλλαγούμε. Χάρη στις νέες εξελιγμένες τεχνικές και τεχνολογίες όπως το «microblading» ζωγραφίζονται λεπτές τρίχες, με κρυστάλλινη ευκρίνεια και τρισδιάστατο εφέ, που δίνει βάθος. Μάλιστα, σε περιπτώσεις (όπως μετά από χημειοθεραπεία ή αλωπεκίαση) όπου απουσιάζει τελείως το φρύδι, ζωγραφίζεται ακόμη και το χνούδι. Έτσι, πετυχαίνουμε όμορφα, καλοσχηματισμένα φρύδια, τόσο ρεαλιστικά, που ορκίζεσαι ότι μπορείς να τα χαϊδέψεις.

Πόσο διαρκεί το αποτέλεσμα;
Έχει διάρκεια 1-3 χρόνια, ανάλογα με την ποιότητα του δέρματος. Σταδιακά, με το πέρασμα του χρόνου, θολώνει μέχρι να πάρει την τελική μορφή απαλής σκιάς. Σε αυτήν τη φάση, είτε επιλέγουμε να το ανανεώσουμε με μία συνεδρία συντήρησης και να φέρουμε πίσω στη ζωή τις τριχούλες είτε το αφήνουμε να εξαφανιστεί οριστικά! Όπως και να έχει, είναι Win-Win! 

Σε ποιες περιπτώσεις συνιστάται η μέθοδος «τρίχα-τρίχα»

* Αν έχουμε κενά στα φρύδια. Επίσης αν έχουμε αραιά ή κακοσχηματισμένα φρύδια.

* Αν δεν έχουμε κάποιο συγκεκριμένο πρόβλημα, αλλά απλώς θέλουμε να αποκτήσουμε τα τέλεια φρύδια που θα αναδείξουν το πρόσωπό μας.

* Αν το φυσικό χρώμα των φρυδιών μας, χρειάζεται ενίσχυση.

* Αν έχουμε αφύσικο αποτέλεσμα (πολύ έντονα φρύδια, ζωγραφισμένα σαν με μαρκαδόρο), συνέπεια μιας παλιότερης κακής εφαρμογής μόνιμου τατουάζ.

* Αν έχουμε χάσει τα φρύδια μας από κάποια ασθένεια, όπως αλωπεκίαση.

* Αν κάνουμε χημειοθεραπεία, ειδικά πριν αρχίσουν να πέφτουν οι τρίχες. Έχει εξακριβωθεί πως κατά τη διάρκεια της χημειοθεραπείας, η μελάνη απορροφάται τέλεια από το δέρμα κι έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Με τον ίδιο ακριβός τρόπο μπορούμε να κάνουμε και το eyeliner στα μάτια για να ενισχύσουμε μικρές ή ανύπαρκτες Βλεφαριδες ακόμα και να χρωματίσουμε τα χείλη, μας  δίνει δυνατότητα να διορθώσουμε το σχήμα των χειλιών μας( όταν υπάρχουν ασυμμετρίες ) και να τονίσουμε το φυσικό μας χρώμα.

Διεύθυνση : Εθνικής Αντιστάσεως 24

Τηλ: 2241113357

Κιν:6947986853 

Instagram: ink_beauty_bar

Facebook: INK Beauty BAR

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top