ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΕΤΟΥΣ 2020

Την Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2020 πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη κοπή πίτας του Συλλόγου Στήριξης Καρκινοπαθών Δωδεκανήσου “ΜΑΖΙ ΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ” στην αίθουσα εκδηλώσεων στο Ροδίνι .  Την πίτα ευλόγησε ο σεπτός μας Ποιμενάρχης , ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ρόδου κ.κ. Κύριλλος . Ο Σύλλογος Στήριξης Καρκινοπαθών Δωδεκανήσου θέλει να εκφράσει από καρδιάς θερμές ευχαριστίες προς τον Σεβασμιότατο για την αμέριστη και θερμή στήριξη του σε όλη την πορεία του Συλλόγου μας. Ακολούθησε η ετήσια τιμητική απονομή βραβείων “ΤΙΜΗΣ ΕΝΕΚΕΝ” των αρωγών φίλων και θερμών υποστηρικτών του Συλλόγου μας. Βραβεία “Τιμής Ένεκεν” έλαβαν : Ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κος . Γεώργιος Χατζημάρκος για την αμέριστη υποστήριξη του στα δύσκολα ζητήματα του Συλλόγου μας . 

Ο Επιχειρηματίας κος Ιωάννης Πάππου για την έμπρακτη υποστήριξη του προς τον σύλλογο μας . Η εταιρία ΒΑΠ ΚΟΥΓΙΟΣ Α.Β.Ε.Ε για την προσφορά της σε κάθε δράση του συλλόγου μας . Ο Στυλιανός Ποντικάκης για την θερμή προσφορά του στον σύλλογο μας. Η Σχολή τουριστικών επαγγελμάτων Anko . για την θερμή προσφορά της στο Σύλλογο μας Ο κ. Μιχάλη Σκόνη και το Κέντρο Διακοπής Καπνίσματος για την πολύτιμη στήριξη του στον Σύλλογο μας Η κα. Ειρήνη Πλοχώρου ως η καλύτερη εθελόντρια του συλλόγου μας για το 2019 Η Πρόεδρος της Αγίας Μαρίνας κα. Σταυριανού Αναστασία για την συνεχή προσφορά της στα δημόσια νοσοκομεία της Δωδεκανήσου.  Ευχαριστούμε θερμά για την παρουσία τους επίτιμους προσκεκλημένους μας, τους Βουλευτές Δωδ/σου κ. Βασίλειο Υψηλάντη ,κα Μίκα Ιατρίδη, τον Χωρικό Αντιπεριφερειάρχη κ. Χρήστο Ευστρατίου ,τους Περιφερειακού Συμβούλους κ. Χρήστο Μπάρδο, τον Στρατηγό και νέο Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου κ. Γρηγόρη Ρουμάνη τον κ. Μιλτιάδη Παγκά ,τους Αντιδημάρχους κ. Τηλέμαχο Καμπούρη ,κ. Ιωάννη Καμπούρη κ. Τριπολίτη Νικόλαο , τους Ιατρούς , νοσηλευτές αλλά και όλους εσάς τους αγαπητούς ασθενείς , φίλους και παιδιά. 

Ευχαριστούμε θερμά τον κύριο Μανωλά Νικόλαο για την καλή συνεργασία και την παραχώρηση του χώρου. Ευχαριστούμε τη μουσική ορχήστρα για τη δωρεάν παροχή των υπηρεσιών τους στην εκδήλωση μας . Στην ορχήστρα συμμετείχαν στα πλήκτρα ο κ. Γεώργιος Σέρφας ,στο μπουζούκι ο κ. Μιχάλης Σαράντης ,στο βιολί ο κ. Λογοθέτης Παντελής ,στα φωνητικά ο κ. Κώστας Μανάκης και τα μικρά μας αστεράκια ο Δημήτρης Σέρφας και η Μελίτα – Τσαμπίκα Δεληγιαννάκη . Επίσης θέλουμε να ευχαριστήσουμε τα αρτοζαχαροπλαστεία THE BEST – ΤΣΑΛΜΙΔΗΣ Κ ΚΑΙ Π ΟΕ , PANE DI CAPO , Σαβοιδάκης , Όμορφος Κόσμος , Skoufos , Ειρήνη , τον κ. Ποντικάκη Στυλιανό για την βασιλόπιτα , την εταιρεία ΒΑΠ ΚΟΥΓΙΟΣ ΑΒΕΕ για τα αναψυκτικά και τους χυμούς και την εταιρεία Tattakis Wines για τα κρασιά. Ένα ευχαριστώ από καρδιάς στους εθελοντές μας τους “ΑΓΓΕΛΟΥΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ” που πάντα μας στηρίζετε έμπρακτα σε κάθε δράση και εκδήλωση μας . Σας ευχόμαστε να έχετε μια όμορφη και δημιουργική χρονιά γεμάτη υγεία .

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top